02.10.2024

Ylpeästi mercurialainen!

Mercurialaisuus on asia, joka kantaa pitkälle elämässä. Olet sitten vielä meillä opiskeleva tai jo työelämään tai jatko-opintoihin siirtynyt alumni, olet saanut hyvät opit Mercuriasta erilaisiin liike-elämän tehtäviin. Haluamme, että muistat mercurialaiset juuresi ja siksi olemme suunnitelleet hienon collegepaidan, jota voit kantaa ylpeydellä.

Collegepaitaa on saatavilla herkullisissa vaaleansinisessä ja vaaleanpunaisessa värissä. Unisex-malli sopii kaikille ja kokoja on saatavilla S:stä XL:ään. Materiaali on ryhdikäs ja sen leveä pääntieresori tuo paitaan trendikästä ilmettä. Ja mikä tärkeintä, collegepaidat on hankittu kierrätysmateriaaleja ja vastuullisempia logovaatteita välittävältä toimittajalta. Tämä paita on stailattavissa monella tavalla – kääräise vyötäröresoria ylös saadaksesi cropatumman lookin, sujauta etureuna rennosti housuihin tai pue alle vaikka kauluspaita kerrospukeutumisen hengessä!

Collegepaitoja myydään Mercurian opiskelijoille, alumneille ja henkilökunnalle lompakolle ystävälliseen hintaan 29€. Collegepaitoja voi toistaiseksi käydä katselemassa ja tunnustelemassa MerCafessa sen aukioloaikoina ma, ti, ke ja pe klo 10.00-14.00. Tervetuloa kahville ja ostoksille!