Taste Europe on the Go, eli tuttavallisemmin TEGO on jatkoa MERCURIAn sekä Perho liiketalousopiston aiemmalle Erasmus+-yhteistyöhankkeelle Culinary Caravan, mikä toteutettiin eri maissa kansainvälisten koulujen kanssa. Myös TEGO-hankkeessa on mukana niin ikään samoja yhteistyökouluja, mutta tällä kertaa mukana on myös Haaga-Helian ammattikorkeakoulu.
TEGO-hankkeessa opiskelijoiden tehtävänä on perustaa oikea Street Food Pop-up ravintola Helsingin Teurastamolle, jossa järjestetään joulukuun 15.-16.päivä joulumarkkinat. Opiskelijoiden ylläpitämässä ruokarekassa on myynnissä hollantilaisia, suomalaisia, italialaisia ja espanjalaisia ruokia, joita kukin kokkikoulu on valmistanut.
Ennen joulukuun tapahtumaa opiskelijat ovat muun muuassa työstäneet pop-up ravintolan liiketoimintasuunnitelmaa ja suunnitellut sen markkinointia.